Update

Ook dit schooljaar namen vele leerlingen van onze school deel aan de schrijfwedstrijd ‘De Wondere Pluim’. Na geselecteerd te zijn door de ouderjury en de jury van De Veerman, bleven nog enkele teksten over die langs de kinderjury en de jury van professionele schrijvers moesten passeren. Zo bleven er nog vier teksten over, dit waren de teksten geschreven door: Bo Dumont (4de), Ilyas Boulhand (5de), Eva Deckx (6de) en Enna Mertens (6de). 

Op zaterdag 9 juni was het dan zover, de dag waarop het Wondere Pluimfeest plaatsvond! De vier genomineerden kregen een poster met een fragment van hun tekst en tevens kregen ze een boekje waarin alle teksten van de genomineerden staan, zo ook hun eigen tekst.

Daarbovenop ontving Ilyas voor zijn tekst een trofee van de kinderjury en Enna ontving een trofee van de professionele jury, deze werd uitgereikt door Maud Vanhauwaert, onze stadsdichteres.

Proficiat aan de winnaars! Proficiat aan de genomineerden! En proficiat aan alle schrijvers en schrijfsters! 

Volgend schooljaar doen wij weer mee!

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze teksten komen in het boek van De Wondere Pluim!

Lees ze hier >>>